Hvad Er Din Hjemmebio-type?

Monitor Audio Bronze center

Vi har tidligere talt om Monitor Audio Bronze-serien som værende en af de bedste højttaler-løsninger i prisklassen – og det gør dem super oplagte til at indgå i en fed hjemmebiograf. Men hvilken slags opsætning passer dig?

Monitor Audio Bronze-serien har ikke blot fået roser for deres fantastiske musikalske kvaliteter, men er også et af de fedeste hjemmebio-systemer, der kan købes for rimelige penge. Deres åbne, dynamiske og tre-dimensionelle lyd gør dem ideelle til når filmen virkelig skal omfavne dig og tage dig med på en episk rejse, hvor lyden er ligeså meget i højsædet som billedkvaliteten.

Når du investerer i en hjemmebiograf, er det dog ikke lige meget, hvordan du sætter den sammen, og derfor vil et surround-setup i Bronze-serien se forskelligt ud alt efter, hvordan dit rum er indrettet, og hvordan højttalerne skal placeres. Derfor kommer her nogle eksempler på surround-opsætninger, der er gældende i forskellige situationer. Hvad mon passer til dig?

Bronze-serien fra Monitor Audio
Hvilke dele fra Bronze-serien beskriver din Bio-type?

”Den Potente” – Stor 5.1 opsætning til både musik og film:

Fronter: Monitor Audio Bronze 6

Centerhøjttaler: Monitor Audio Bronze Center

Baghøjttalere: Monitor Audio Bronze 2

Subwoofer: Monitor Audio Bronze W10

”Den Potente” opsætning er til store rum, hvor både gulvhøjttalere og baghøjttalere er valgt med henblik på at give et tordnende lydniveau med stort overskud. Tilføj en ekstra subwoofer om nødvendigt og sæt Transformers eller Guardians of The Galaxy på. Så skal du bare se underholdning! Til musik vil du elske at Monitor Audio Bronze 6, selv i større rum, ikke behøver at have en subwoofer for at spille musik med bund og autoritet.

Surroundhøjttalere fra Monitor Audio Bronze
Bronze 5 er en fed musik-opgradering til “Den Komptakte” opsætning

”Den Kompakte” – Lille 5.1 opsætning, der spiller større, end hvad burde være lovligt:

Fronter: Monitor Audio Bronze 1

Centerhøjttaler: Monitor Audio Bronze Center

Baghøjttalere: Monitor Audio Bronze 1

Subwoofer: Monitor Audio Bronze W10

Skal det ikke fylde noget og vil du hænge højttalerne på væggen, så er ”Den Kompakte” opsætning at foretrække. De små Bronze spiller bagdelen ud af bukserne, og sammen med W10-subwooferen, bliver der lagt et solidt fundament i bassen til både musik og film. Flot, diskret og utroligt velspillende!

Baghøjttaleren i Monitor Audio Bronze serien, Bronze FX
FX-baghøjttaleren er konstrueret specifikt til surround

”Film-entusiastens Hemmelighed” – Udbygget 7.1.2 anlæg kun med fokus på film:

Fronter: Monitor Audio Bronze Center

Centerhøjttaler: Monitor Audio Bronze Center

Baghøjttalere: Monitor Audio Bronze FX

Atmos-højttalere: Monitor Audio Bronze FX

Subwoofer: Monitor Audio Bronze W10

Her er der ikke lagt fingre imellem: Det skal handle om film! Tre ens højttalere i front er ideelt klangmæssigt og brugen af FX-kanalerne bagtil og i loftet er ideelt til at give en god spredning i lyden kombineret med et par atmos-højttalere, der trods alt ikke stikker ud som en lysekrone i loftet. Med denne opsætning oplever du filmens soundtrack på ideelle præmisser, og oplever lyden som instruktøren havde tiltænkt det. Større rum? Ingen problemer, du tilføjer blot en subwoofer og evt. to ekstra atmos-højttalere i lofte!

Så Hvor Ender Du?

Om du er til ”Den Potente”, ”Den Kompakte”, ”Film-entusiastens Hemmelighed” eller noget der imellem, så er du garanteret en filmoplevelse på første klasse med et Bronze-system fra Monitor Audio. Vi skal naturligvis understrege, at bio-himlen har flere niveauer, så skal det være helt økonomisk vil MR- eller MASS-serien være perfekt, og leder du efter det ultimative indenfor Hi-Fi og hjemmebio, så er trinnene opad belagt med ædelmetaller – nærmere betegnet Silver, Gold og Platinum! Og husk, at hjemmebiografen kan sagtens indbygges, og det er ikke forkert, blot at indbygge enten atmos- eller bagkanalerne, og bruge konventionelle højttalere i fronten. God film-fornøjelse!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail