Q Acoustics nu hos Tape Connection

Q Acoustics 3020Q Acoustics er landet hos Tape Connection!

Q Acoustics lægger ikke fingre i mellem, når de skal beskrive deres mission: At bygge den bedste højttaler i verden til prisen.

Intet mindre kan naturligvis gøre det, og vi må sige, at vi faktisk er imponerede over disse højttalere, som kan så meget til meget attraktive priser. Ikke mindst fascineres vi over den umiddelbarhed og 3-dimensionalitet de spiller med, der simpelthen gør dem uhyggeligt dejlige at lytte til, samtidig med at de bevarer præcision i musikken.

Også Hi-Fi anmelderne har på tværs af magasiner fået øje på Q Acoustics højttalere, hvor den lille standerhøjttaler Q Acoustics 3020 har fået 5 ud af 5 stjerner i What Hi-Fi, der kvitterer med ‘absolut intet negativt’ at have at sige om højttalerne til prisen! Mindst ligeså flot er det, at gulvhøjttaleren
Q Acoustics 3050, har fået den prestigefyldte udmærkelse “Editor’s Choice” i magasinet Hi-Fi Choice. Og her fra Tape Connections side skal der lyde et stort anerkendende “tillykke” til Q Acoustics, for deres udmærkelser er meget velfortjente, og vi glæder os til at se, vores kunders reaktion på ydelsen fra disse højttalere, efter de har hørt prisen!

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail