Hegel H300 til vanvittig pris

Hegel H300

Hegel H300 kan nu købes til en afsindig god pris hos Tape Connection.

H300 fra Hegel er den største integrerede forstærker fra det norske hi-fi firma. Den har gennem de sidste år været utrolig populær og man forstår hvorfor. Spar lige nu 10.000kr på dette vidunder!

En gang i mellem får vi mulighed for, at lave et helt vanvittigt tilbud – det her er ét af dem. Hegel’s H300 er en vanvittig lækker integreret forstærker fra ét af de mest populære europæiske hi-fi / high-end brands de seneste år. Forstærkeren er, udover at være ekstremt velvillig til at levere strøm, udstyret med en hel række af interessante indgang. Her er selvfølgelig de vanlige single-ended RCA inputs og et sæt balancerede XLR indgange. Derudover er der også blevet plads til at indbygge en DAC i forstærkeren, hvor du får to styk coaxial S/PDIF, to styk optisk TosLink og en USB indgang med understøttelse af op til 24 bit 96kHz.

DAC-modulet i H300 er taget direkte fra den roste Hegel HD11 DAC, så du kan roligt forlade dig på, at du her får en D/A konvertering af allerhøjeste kvalitet.

En interessant feature ved H300 er den såkaldte ‘DAC Loop’ – Det gør det muligt at tilslutte en ekstern DAC til forstærkeren, men beholde funktionaliteten af de eksisterende inputs. Det kræver blot at forstærkeren tilsluttes til DAC’en via dens coaxiale S/PDIF udgang. Den indbyggede DAC i H300, ‘reclocker’ indgående signaler, sender dem videre i digital form til den eksterne DAC, som så konverterer til analog. Den eksterne DAC tilsluttes H300 via enten single-ended eller XLR indgangen.

Denne forstærker fra Hegel har en normalpris på 29995,- men fås i øjeblikket til kun 19995,- Du kan altså spare ikke mindre end 10000,- på dette vidunder!

Du kan bestille Hegel H300 via vores netbutik nu eller kontakte os for en aftale om demonstration.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail