Jim James og My Morning jacket ude med nyt album

ht_albums_float_07_lb_150508_16x9_608

“The Waterfall” er seneste udspil fra midvest-bandet My Morning Jacket.

Sidst vi hørte fra Jim James var det med albummet “Regions of Light and Sound of God”, der på mange måder minder om hvad vi tidligere har hørt fra My Morning Jacket, men det var alligevel som om der manglede et eller andet.

Med “The Waterfall” er vi igen tilbage i den velkendte My Morning Jacket lyd, og det er bestemt positivt. Albummet fanger mig ikke ligeså hurtigt som det hidtil seneste “Circitual” gjorde. Man savner lidt noget udvikling i lyden og lyden minder lidt for meget om noget man har hørt før. Ingen tvivl om at der er tale om et album af høj kvalitet, men med kunstnere i denne liga er forventningerne altid skyhøje.

“The Waterfall” er et godt album der bestemt er værd at lytte til, men mangler lige det sidste for, at det for mit vedkommende, bliver en øjeblikkelig favorit. Den slags kan jo dog ændre sig over tid, så hvem ved om jeg måske ændrer opfattelse. Det er set før.

Giv nummeret “Compound fracture” et lyt nedenfor. Det er en af mine favoritter fra albummet indtil videre. Og hvis ikke det fanger, og du endnu ikke har lyttet til det forgående album “Circitual”, så prøv at give det et lyt også.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail